Facebook Volg ons op Twitter

Afspraak is afspraak

Jörg Böhnke

Böhnke van den Broek is een innovatief bedrijf dat door zijn ruime ervaring een vooraanstaande plaats heeft veroverd in de Bredase markt en ver daarbuiten. Onze activiteiten richten zich op het leveren en monteren van plafonds en wanden bij particulieren en bedrijven. Alles wat wij doen komt voort uit passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid, hetgeen wij vertalen in de advertising naar onze klanten.

In deze advertising staat helderheid door eenvoud hoog in het vaandel! Böhnke van den Broek beschouwt haar medewerkers als het belangrijkste kapitaal van de onderneming.Dit betekent dan ook dat er veel tijd wordt gestoken in begeleiding, opleiding en ontwikkeling.Bovendien vinden wij een goede sfeer van groot belang voor optimaal resultaat.

De uitdrukking Afspraak is afspraak is bij ons geen loze kreet.We vinden het uitermate belangrijk dat de klant voor onderd procent op ons kan rekenen.We adviseren de klant over de juiste keuze en plaatsing van plafonds en wanden, opdat hij voldoet aan alle wettelijke eisen inzake bijvoorbeeld brandveiligheid en geluidoverlast.

Bezoek aan onze showroom, in het bedrijfspand aan de Rijsbergseweg, is voldoende om ieder bedrijf of particulier te vertuigen van de veelvoud aan mogelijkheden om met behulp hiervan kantoor, winkel of huis te verfraaien.Het ssortiment biedt bovendien een ruime keuze binnen elk budget.

Keurmerken

wij zijn KOMO gecertificeerdGarantie NOA afbouwplafond keurmerk